Werk met mij

De coaching die ik inzet via Betty Jo is meer dan coaching alleen. De verschillende trajecten zijn erop gericht om je inzicht te geven in wie jij bent, hoe je dichterbij jezelf kunt komen en hoe je je gedrag en patronen blijvend kunt veranderen. Bovendien is mijn coaching bij Betty Jo een effectieve vorm van loopbaanbegeleiding om te zorgen dat jij je plek vindt in de IT-sector en hier met plezier jouw kwaliteiten kunt inzetten.

Welk traject past bij jou?

In verschillende trajecten kunnen we aanpakken wat voor jou relevant is en waar jij bij geholpen bent. Ik kan je helpen met:

  • Ontdekken wie jij bent en hoe je dichterbij jezelf komt;
  • Je eigen gedrag & patronen in kaart brengen;
  • Je in contact brengen met je onderbewuste door diepe ontspanningssessies;
  • Jezelf profileren en positioneren;
  • Het veranderen van je gedrag en het blijvend doorbreken van je patronen.
De unieke Betty Jo coachingstrajecten:

1. Breng jezelf in kaart

Benieuwd wie jij echt bent en wat je beweegt in het leven? Dan is dit een traject voor jou! We zoomen in op jouw gedrag, patronen en communicatiestijl.

Lees meer

2. Reset je mindset

Mindset is alles. Dus laat me je helpen de mindset te vinden om jouw doelen te halen. We maken je doelen concreet en gaan voor het beste resultaat!

Lees meer

3. Relax & reflect

Ontspanning en reflectie zijn essentieel wanneer je blijvende verandering wil ervaren. Ik leer je hoe je jezelf weer kunt opladen en mentaal fit blijft en hoe je reflecteert op je handelen.

Lees meer

4. Leer je profileren

Wie ben jij in een team en als individu en welk effect heeft dit op je gevoel en mentale fitheid? Na dit traject heb je alle handvaten om je doelen te halen!

Lees meer

5. Blijf in balans

Jezelf veranderen is erg intensief. Hoe zorg je ervoor dat je niet terugvalt in oude patronen? Met dit traject zorgen we ervoor dat jij je energie goed besteed.

Lees meer

Kies voor maatwerk!

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een belafspraak. Ik vertel je graag alles over mijn coaching trajecten en ik ben benieuwd naar jou!

Laten we bellen